COVER     /    JAZZ     /    RAP JA FUUSIO

COVERBÄNDIT

Juliste_Meinings_yhtye
Meinings
Tyylilajit: RnB, soul, disco, rap

Timanttista blingiä Music TV:n hengessä 90-luvulta nykypäivään. Solistina Maria Iivonen, Pohjois-Suomen Beyoncé! Basisti Kata kanavoi ilmoille klassikkoräppejä. Tyylikästä, tanssittavaa R’n’B:tä, aistillista naisenergiaa, ja tujakoita taustavokaaleja.

Ohjelmisto: Destiny's Child, Beyoncé, 2pac, J-Lo, Dua Lipa, Skee-Lo, Nelly, Pharrell Williams, Calvin Harris, Bruno Mars, Justin Timberlake, jne. Suomalaisista artisteista kuullaan mm. Kasmiria ja Evelinaa.

Kokoonpano 4 henkilöä:
Maria Iivonen - laulu, rap, perkussiot
Katariina Kuure - basso, rap, laulu
Tuomas Jaatinen - rummut, laulu
Jere Tulirinta - koskettimet, laulu

Meinings - muuntautuva kvartetti

Tässä nähtäviä Meinings-kokonaisuuksia voi tilata sekä erikseen, että yhdessä. Mahdollisuuksia on cocktail-loungesta kimmeltävään souliin, ja tanssittavasta yökerhoräpistä popklassikoiden kautta rock-rytistyksiin.

Akustinen duo MiniMeinings tarjoaa samaa variaatiota kompaktimmin.

Ota yhteyttä, niin keksitään juhlailtaasi sopiva tunnelma! ❤♫

Kotisivu: www.meinings.fi
Instagram: @meinings
Facebook: @meiningsband

Kuva_Easymeinings
EasyMeinings
Lounge, jazz

Cocktailtilaisuuteen tai juhlaillallisellekin sopivaa tyylikästä loungemusiikkia, ja rentoa svengiä. Kontrabasso, koskettimet ja keveä rumpugroove säestävät taidokasta laulua. EasyMeinings soveltuu sekä taustamusiikiksi, että ohjelmanumeroksi.

Ohjelmisto: Erykah Badu, Jamie Cullum, Norah Jones, Stevie Wonder, Roberta Flack, Laila Kinnunen jne. Mukana myös valikoituja jazzklassikoita, ja sovituksia tutuista popkappaleista.

Kokoonpano 4 henkilöä:
Piano, kontrabasso, rummut, laulu + taustalaulut
Kuva_Partymeinings
PartyMeinings
Pop, 90'sRnB, disco, rap, suomirap

Riehakkaan bilebändi Partypilamin ja tyylikkään Meiningsin risteytys! Monipuolinen, kosketinsoitinvetoinen pläjäys. Jokaiselle jotain: Meinings-blingbling saa rinnalleen rock -asennetta, sekä rämäkkää dance- ja rapmeininkiä muun muassa Antti Tuiskun, JVG:n ja Teflon Brothersin muodossa. Välillä rauhoitutaan popimpaan menoon, ja makustellaan klassikoita kuten Kaija Koota ja Jenni Vartiaista.


Kokoonpano 4 henkilöä:
Koskettimet, basso, rummut, laulu, rap, taustalaulut


Kuva_Kovameinings

KovaMeinings
Pop, rock, suomirap

Kuten PartyMeinings, mutta koskettimien tilalla kitara (jota kurittaa Antti Karjalainen!), eli soundi on rokimpi.

KovaMeinings nostaa heti keikan alusta korkkarit kattoon. Taiturimainen vokalisti Maria Iivonen muuntautuu viehkeästä RnB-kuningattaresta räppikäden käänteessä räväkäksi rockmuijaksi. Basisti Kata tuttuun tapaan räppää, laulaa ja heiluttaa tukkaa kuin viimeistä päivää. Tätä showta on ilo seurata.


Ohjelmisto: Haloo Helsinki, Kaija Koo, Bon Jovi, Bruno Mars, Dua Lipa, Nelly, Kasmir, JVG, Teflon Brothers jne, ja klassikoita kuten Pointer Sisters, Gunnarit ja Hendrix.

Kokoonpano 4 henkilöä:
Kitara, basso, rummut, laulu, rap, taustalaulut

Kuva_MiniMeinings

MiniMeinings
Akustinen duo

Hauska miniversio muista Meinings-perheen vaihtoehdoista! Erikoisuutena katusoittotyyliset esitykset ulkosalla, eli voimme esiintyä tarvittaessa ilman sähköä. MiniMeinings toimii sekä taustamusiikkina, että ohjelmanumerona. Setti monipuolistuu sähköbasson ja koskettimien avulla, ja jos toiveissa on hillityn loungen sijasta minikokoiset bileet, niin nostamme energiatasoa ministi koilliseen!

Kokoonpano 2 henkilöä:
Maria Iivonen: laulu, piano, ukulele, perkussiot
Katariina Kuure: kontrabasso, sähköbasso, laulu
Selaa alta lisää bilebändejä!

Kuva_Partypilami

Partypilami
Pop, rock, suomirap, stadionfiilis

Partypilami panostaa energiaan, näyttävyyteen ja erittäin liikkuvaan lavashowhun. Keikka on alusta loppuun hiottu viihdytyspaketti ilman hiljaisia hetkiä. Partypilami esiintyy aina hyvällä tuulella. Laulaja Kaisa ja basisti Kata pitävät juhlakansan liikkeessä: Kuumista lantionkeikutustunnelmista siirrytään pyörittämään kasaritukkaa, ja räppäämään sekä suomeksi, englanniksi että koreaksi. Partypilami tuo stadionfiiliksen pieniinkin tiloihin.

Kokoonpano 5 henkilöä:
Kaisa-Riikka Mustonen: laulu
Katariina Kuure: basso, laulu, rap
Petri Kuusela: kitara, taustalaulu
Jere Tulirinta: koskettimet, taustalaulu
Jeremia Kangas: rummut, taustalaulu

Kotisivu: www.partypilami.fi/pilami
Youtube: Partypilami
Instagram: @partypilami
Facebook: @partypilami
Kuva_Breezerband

Breezer
Pop, naisrock, diiva

Breezerin solistina sekä pianisti-kitaristina loistaa Emilia Aarnio, joka tulkitsee voimakkaita pophittejä eri vuosikymmenten naisartisteilta Kaija Koosta Vesalaan ja Alanis Morrissettesta Tina Turneriin. Tämä kompakti nelihenkinen yhtye muuntuu tilaisuuden ja toivomuksen mukaan erilaisiin suuntiin sekä henkilömäärältään että ohjelmistoltaan.
Kokoonpano 4 hlöä:
Emilia Aarnio: laulu, piano, kitara
Jussi Jaako: kitara, taustalaulu
Katariina Kuure: basso, taustalaulu
Olli Estola: rummut, taustalaulu

Kotisivu: piikkikasvi.fi/rosteri/bilebandit/breezer/
Youtube: Breezer
Instagram: @breezerband
Facebook: @breezerband


Kuva_Yayaya

Yayaya
Soul, pop, funk, disco

Yayaya on saksofonilla ja trumpetilla viimeistelty seitsenhenkinen, näyttävä kokoonpano. Ohjelmistossa on valikoima tyylikästä groovea, soul-, funk-, ja discomusiikkia artisteilta kuten Chaka Khan, Bruno Mars, Bo Kaspers Orkester ja Sami Saari. Bändiä luotsaa Mari-Anneli Sarkkinen, kokenut äänenkäytön ammattilainen, joka on nähty solistina muun muassa Oulun kaupunginteatterin "Nosta lippu salkoon" -konserteissa.

Kokoonpano 7 hlöä: Kitara, koskettimet, basso, rummut, saksofoni, trumpetti, laulu + taustalaulut.


YLÖS

COVER     /    JAZZ     /    RAP JA FUUSIO

JAZZKOKOONPANOT

Kuva_Tiinakaikkonentrio

Tiina Kaikkonen Trio

Sielukas laulumelodia, jazzkitaran pehmeä sointi ja kontrabasson tumma, viehkeä resonanssi. Laulaja Tiina Kaikkonen on vahva tulkitsija joka ammentaa historiasta ja katsoo tulevaan, leikitellen jazzin ja soulin sävyillä. Kitaristi Janne Mikkosen soitossa on kuultavissa kaikuja 40- ja 50-luvuilta moderniin, eurooppalaiseen jazziin. Kontrabasisti Katariina Kuure on yhtyeen svengaava rytmisektio. Trio tunnelmoi läpi swing-klassikoiden ja balladien, sekoittaen joukkoon ripauksen modernia groovea.

Kokoonpano 3 hlöä: kitara, kontrabasso, laulu
Kotisivu: www.tiinakaikkonentrio.fi
Youtube: Tiina Kaikkonen Trio

Kuva_Jannemikkonentrio


Janne Mikkonen Trio

Oululaisen jazzmuusikko ja säveltäjä Janne Mikkosen soitossa kuuluvat jazzmusiikin traditiot, sekä vaikutteet suurilta jazzkitaristeilta kuten Wes Montgomery, Jim Hall ja Charlie Christian. Mikkosen kokoonpanoihin kuuluvat mm. jazzkitaraduo Mikkonen-Sirola, fuusioyhtye Mopocop sekä 60-luvun souljazzia esittävä Janne Mikkonen Boppin’ Soul. Olli Estola on kansainvälisen tason jazzrumpali. Hän toimii aktiivisena freelancerina ja keikkajärjestäjänä, sekä opettajana Oulun ammattikorkeakoulussa kulttuurialan yksikössä. Hänen yhtyeisiinsä kuuluvat mm. Mopocop, Nordic View sekä Gemmer-Estola Quartet. Basisti Katariina Kuure on tunnettu useista ympäri Suomen keikkailevista kokoonpanoista, ja hänen linjoissaan ja sävellyksissään kaikuu monipuolinen musiikkitausta. Triolla on yhteistä musisointia takanaan yli kymmenen vuoden ajalta.

Kokoonpano 3 hlöä: kitara, kontrabasso, rummut
Kotisivu: partypilami.fi/jee/jannemikkonentrio


Kuva_LapinlampiKuureDuo


Juho Lapinlampi & Katariina Kuure Duo

Juho Lapinlampi on oululaislähtöinen jazzkitaristi, jonka soitossa kuuluu jazz-musiikin perinteen ja vahvan oman artistisen otteen lisäksi vaikutteita mm Wes Montgomeryltä, Jimi Hendrixiltä ja John Coltranelta. Lapinlampi on keikkaillut sekä jazzin että muun rytmimusiikin saralla useissa eri kokoonpanoissa, muun muassa sooloprojektinsa Juho Lapinlampi Quintetin kanssa. Duo soittaa leppoisaa instrumentaalijazzia - sekä hyvin valikoituja standardeja, että omia sävellyksiä.

Kokoonpano 2 hlöä: kitara, kontrabasso
Kotisivu: partypilami.fi/lapinlampikuureduo
Youtube: Lapinlampikuureduo

Kuva_MikkonenKuureDuo

Mikkonen-Kuure Duo

Mikkonen-Kuure on oululainen, kahdesta jazzmusiikin ammattilaisesta koostuva jazzduo. Puoliakustinen jazzkitara ja kontrabasso luovat tyylikkään ja kompaktin kokonaisuuden, joka sopii niin taustamusiikiksi, kuin ohjelmanumeroksikin. Duon ohjelmistoon kuuluvat jazzmusiikin klassikot 1940-luvulta 1960-luvun loppuun, brasialainen bossanova, ja tilaisuuteen sopivat, jazzduolle sovitetut pop-kappaleet. Joulun alla ohjelmiston mausteena on joululauluja jazztunnelmaan sovitettuna.

Kokoonpano 2 hlöä: kitara, kontrabasso
Kotisivu: partypilami.fi/jee/mikkonenkuure/
YLÖS

COVER     /    JAZZ     /    RAP JA FUUSIO

RAP JA FUUSIOKuva_funksons


Funksons
Rap, funk

- “Ilon bändillistymä” -Mc Niko Nova -
Funksons on oululaista musiikkia, jollaista muut eivät Suomessa tee. 10-vuotisen historiansa aikana bändi on kokenut paljon, ja kiertänyt ympäri maata. Funksonsin jokainen jäsen osallistuu tasavertaisesti biisien syntyprosessiin. Tästä syystä omaleimainen fuusio on kuultavissa suomiräpin viitekehykseen verhottuna. Osa kappaleista tanssittaa, ja toiset taas pysäyttävät kuulijansa hetkeen lumottuna.Kokoonpano 8 hlöä: rap, rap, rap, laulu, koskettimet, kitara, basso, rummut.
Youtube: Funksons
Instagram: @funksonsband
Facebook: @funksons
Kuva_Mopocop

Mopocop
Fuusio, sähköjazz

Mopocop on säröllä maustettuja muunnesäveliä ja räyhäkästä kitarointia yhdistettynä häpeämättömän oululaiseen tunnelmaan. Soittajien taustalta löytyy muun muassa jazzia, rockia, metallia, flamencoa, tukan pyöritystä, armotonta roudausta ja keikkavalojen välkettä. Moninaisuus yhdistyy Mopocopissa haluna treenata salaa kellarissa fuusiota ja ryömiä välillä ihmisten ilmoille sitä esittelemään. Tämän nelihenkisen kokoonpanon hyppysissä synkoopit rytisevät, ja soitossa kuuluu tekemisen ilo.

Kokoonpano 4 hlöä: Kitara, kitara, basso, rummut.
Kotisivu: www.mopocop.fi
Youtube: Mopocop
Instagram: @mopocopofficial
Facebook: @mopocop


Tulossa
kaikenmoista!